Sötét nap (javított, átdolgozott változat)
Háromnapos eső dél felől –
egy megszakítható beszélgetés, a semmi
következményeiről szóló társalgás – bla, bla, bla.
Kéz a kézben, apró szellők borzolják
fel a csíkszerű patakok vizeit.
Hőség. Kettévágott távolság, elszigeteltség.
Néhány járókelő, saját magába vonódva,
egyik helyről a másikra menekülnek.
Egy megszüntethető beszélgetés,
beszélgetés, beszélgetés, mi megtörtént már korábban.
Vissza!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.