A bõr alatt
Feltáratlan mélységek,
eszelős folyamok,
bizarr módon emberi,
mégsem látott kavargás.
Vörös, barna, fekete,
rétegekre húzott újabb
rétegek, az életnek nevezett furcsa,
megfejthetetlen jelenségcsoport.
Lassú lüktetés, csak ezredmásodpercekben
mérhető módon egyre lassabb,
a járatokban lomhán és alattomosan szerteáradó
szenny: a múlás vize.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.