Önvesztve
Minden itt van még bennem,
csak te magad nem,
csak te dezertáltál valahová,
belőlem is ellopva
pár darabot,
miknek hiánya százalékban
mérhető…
De nem haragszom,
mert az önhiány és önmarcangolás
köztudottan jó dolog,
ideálokat kergetni marhaság,
és bár sosem fogom magam
restaurálni ugyanolyan százalékban,
amilyenben meg lettem csonkítva,
persze csak absztrakt módon,
azért valami
életféleséget még érzékelek
a csontjaimban
és valami reményféleség
is kering még
a már teljesen üresnek hitt
koponyám sufniszerű
csatornazugaiban…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.