Már a feszültség
sem voltban mérődik,
pedig a drótok majdnem
szétszakadnak belé.
Absztrakt villámok
keringenek
a valamennyire még,
bár már nem teljesen
konkrét tér
atomszerű
létezői között,
amik még így-úgy
leírhatóak a természettudományok
tudálékos szókészletével, de a rend
egyre kevésbé rendszerű…
A terminusok egy másik
nyelv nem-szaknyelvére
fordítják át magukat,
és valami nem-emberi
költészet szótára kezd
összeállni a vörös
tintacseppekben…