... háromdimenziós a papírlap ...
Ha a nonszenszség maga is nonszensz
és már minden csak ön-paródia,
van még, ami nem értelem-vesztett,
vagy semmi nem lesz többé önmaga?
A kérdőjelek nyitva maradnak,
egyhelyben állnak és csak görbülnek,
háromdimenziós a papírlap,
rajta vörös, dilis tintacseppek…
Egy rendszerbe bebörtönzött káosz,
a giccs és esztétika elegye,
szóár, rideg, jelzőtlen, homályos,
eszelős, én-vesztett és beteges…
Röhögnek önmagukon a bérgyilkosok,
kinyírnának valakit, de nincs hol s mikor…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.