Szexualitásomról bõvebben
Egy szűz perverzségével a fejemben
áltatom magam a szerelemről.
Egy első- randis kisleány tetteit követve
létezem és látom
röpke álomképekben kiteljesedni az életem
meg nem valósult vad szeretkezéseit.
Párnán szunnyadva, holttestet ölelve
kitépem szívemből a valóság zaját
és átadom magam a mámor mélységeinek
tükrében szült tűnő kielégülésnek.
Csak teszem, amit tennem kell
és nem érdekelnek a túlértékelt következmények.
Csak borulok, bár ülök, nem számít
hogyan, kivel, és milyen indíttatásból
vétkezem a mások által fölállított
íratlan- írott szabályok ellen,
amelyek lelki- testiségünk szabadságát fosztják meg
természetes ősi mivoltunk lényegétől
bűnnek bélyegezve a vágyak angyalát.
Csak szívom, szürcsölöm a Cupido testéről
gyöngyöző gyémánt verejtékcseppeket
anélkül, hogy ébredni akarnék,
de felébredek.
Egy szűz perverzségével a fejemben,
de mindig felébredek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.