... a szilánkok csak semmit alkotnak ...
A részek egymásba láncolódva
építenek fel valami többet,
így lesz teljesség e zord világban,
legalábbis ezt mondják a vének.
Teljes kompozicionalitás.
Olcsó, üres, néma látomás ez,
mintha nem is létezne semmi más,
csupán dilis, semmitmondó képek.
A szilánkok csak semmit alkotnak,
rajtuk túl pedig nincs ott semmi több,
csupán a porladó, halott, ócska,
anyag, mi mindnyájunkat összeköt.
Kompozicionalitást mímelünk, amíg
csendben kinevet bennünket még a lószar is.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.