Teborniuszicsehbalázs
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
nekem adni a szerelmet,
s ne üldözni,
csak vajúdni tizenhárom másodpercen át!
Legyen szíves
kocsit faragni, gyereket darálni,
hónaljt kapálni, vacogó fogakkal
toporzékolni a holnaputánt!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
nekem adni a szerelmet!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
jócskán varázsolni a fától nemmessze
harkálykopácsolást végző lúdbőrzést
tanító viháncolást!
Legyen szíves
nyálcsorgató álommal
hánytatni a halált
szopós szellemeket meglopva!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
jócskán varázsolni!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
futtatni a feledékenységet
és vakító tisztán éltetni
a medve barlangjában meghúzatottakat!
Legyen szíves
leszopni ujjainkról a maradék
paradicsomos macskaürülék-
szagú bolondgombát!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
futtatni a feledékenységet!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
visszataszítani a gondolatok szabadságát
izzasztó híg gulyásfőzeléket
elhűtő zöldséges nadrágujját!
Legyen szíves
viszkető szavakkal
köhécselni az elutasítást
kivégző talpnyaló tudattalanságot!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs
Visszataszítani!
Legyen szíves
Teborniuszicsehbalázs!
Legyen szíves!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.