Pedig a lábjegyzetek rejtik
a lényeget. Igaz, valami őrült
vörös tintával odakaparta
őket a főszöveg alá,
és az értő szemek átsiklanak
felettük, az értelmetlennek
ható karakterekben igazság
van apró darabokban becsomagolva.
De nem, nincs az a retina,
mi átröntgenezve a macskakaparáson
kibontaná és összerakná
az őrület hévében teremtett
puzzle darabkáit…
Pedig a lábjegyzetek
rejtik a lényeget.