Jómagyar új-latin
Belváros, miafrancezklasszicizmus? de tévedek.
Van egy órám, 660am és egy barátom.
sülthús + barbecue + szájszag
2200 HUF, huhh...
Én azt mondtam ingyen megúszom, de nem hitted el, te szemét.
A légkondi kifújja a szememet, bár gúvadt az magától is.
"More, itt mi vagyunk a legfiatalabbak."
Azta...
Rossz a cipő, merev a lábam.
Legalább jól csúszik.
só + fujj + citrom
Idehoztak, strand van, hány köbméter homok?
Idehoztak. Süpped a bal lábam.
Most épp a jobb.
Felváltva.
Azt mondják itt van jónő meg jópasi.
Utóbbival mit kezdjek?..
só + fujj + citrom
Mutatja.
Lehet hárman is. Mutatja.
Köcsög.
só + fujj + citrom
Egy helyben állok. Nem akarok többet.
Nem akarnék többet, de hülyén mutatok a tükörben.
só + fujj + citrom
balelőre. . jobbhátra. .
balőlőre. . jobbhátra. .
jobbhátra. . NEM!
só + fujj + citrom
balelőre. . (Uno! - taps) jobbhátra. .
balelőre. . (Dos! - taps, taps) jobbhátra. .
balelőre. . (Tres! - taps, taps, várjál...
só + fujj + citrom
balelőre. . jobbhátra. .
oldalt. . oldalt. .
hátra. . hátra. .
só + fujj + citrom
Photo!
Nem is vagyok fotogén. Sőt.
...
Le akar szállni. Elég jó nő ahhoz, hogy le is szálljon. Bár ahhoz is, hogy marasztaljam. Egyetemista.
Csípő jobbra ki, átbújok a bal hóna alatt.
Kicsit szégyellem magam, ez a múltkor még nem ment.
Bokán rúg,
mert ne szégyelljem magam,
mert király vagyok,
és mert eleve tök szép oximoronféle két értelmiségi a taksonyi buszon,
meghogy mindez só meg undorodás meg citromkarika nélkül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.