Az illatot kereste,
de csak bűzt talált mindenütt.
Nem jól volt ez így,
ellenőrizte hát
a mindent felülíró beállításokat.
De rendben volt minden,
a számok, látványok és ízek
forgataga ugyanúgy keringett,
mint máshol.
Nem értette, hogy
nem benne van a hiba,
hanem talán a
rendszerben.
Visszaállt hát a sorba,
a halántékához emelve
a csövet.