Sör, cigi, napraforgó
letelepszik egy padra,
balra a portától.
fürdőköpeny, papucs, kötszerek,
zsebből sörös doboz,
két korty, visszatesz,
egy slukk, benntart, lassan kiereszt,
aztán tíz szem napraforgó.
héj a földre, hamu utána.
varratszedésig két nap,
addig kell kiszurkolni!
tünetmentesen lappangani legalább,
ha javulni nem.
pár reggel,
csak centik, körök, századok.
lassú, kimért, óvatos.
ha láztalan mehet.
a kiesési rangadót,
mindenképp otthon.
meg, ugye repülni, egy darabig,
motor nélkül is lehet.
korty, füst, szotyola.
a takarítónő, beseper a pad alá.
ő felhúzza lábát,
ahogyan siklóernyős a villanydrótok felett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.