kételkedem, tehát vagyok
ez a jelmondatom
latinra fordítva
dubito, ergo sum
persze azért - cogito
gondolkodom
mindenféle - rus
dolgokon
épp ezért tán - dubito
bennem a félelem
felmerülő kételyem
gondolatnyi életem
...
sum ergo - még vagyok
tehát cogito
és dubito detto
mert hominis is
- ember vagyok -
így caducus - esendő
játékos, költő - azaz lusor
vagy lúzer?
...
dubito
ergo
...