Halálkeringõ
Százféleképp indulhat a dolog.
Kezdődhet itt vagy ott, fent vagy lent,
mintha minden oldalról figyelhető volna a kép.
Veszélyes lehet az első és egyben utolsó keringő,
veszélyes és halálos, de mindenképp
egyben vonzó és a kockázatot megérőnek kinéző.
Színes jelmezekben pózolva
vagy konkrét és absztrakt értelemben
véve egyaránt meztelenül,
a lét kezdetén, közepén, vagy végén,
a táncparkett örök,
a zene mindig szól,
csak annak a szemében
kell észrevenni a szikrát,
ki velünk együtt kész
eljárni az utolsó
őrült halálkeringőt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.