A sötét nap
Háromnapos eső dél felől –
egy megszakítható beszélgetés, a semmi
következményeiről szóló beszélgetés – bla, bla, bla.
Kéz a kézben apró szelek
borzolják a keskeny patakok vizeit.
Meleg. Elvágott távolság. Elszigeteltség.
Néhány járókelő, saját magukba vonva,
egyik helyről a másikra menekülnek.
A fehér mák szelei! Nincs menekvés! –
Egy megszakítható beszélgetés,
beszélgetés, beszélgetés – megtörtént már korábban.
Vissza, vissza, vissza!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.