zacskózom az életem
bezárom nincs helye
ez itt a boldogság
az igazakat máshova
a pénz a fontosabb
elrakni biztosan
ezek a szeretet lapjai
megpörkölve bukkanok
pár írásra
kallódnak rendszer nélkül
az éterbe és távolabb
néhány elszórt morzsa
itt a barátság
kitöltené az űrt
ami középen tátong
hol szakadt húrok
tinta és ocsmányság
ennyi amit várok
a végső ítélet
egy szörnyű szó
szüleimnél így hangzott
(el-)szeretlek