... a sajátság fejbelõtt fogalom ...
A sajátság fejbelőtt fogalom,
millió szemből áll össze a lánc,
hiába eredeti a barom,
ha amit leskribál, már nem saját.
A tinta csak sablon-alapanyag,
évezredek unalma él benne,
szar, ami magát jól álcázza csak,
újabb s újabb hullaházat tervez.
Beteg és gyenge építészet ez,
épül és máris összedől a ház,
lapra vésve ál-végteleneket,
a hangtalan hang mindig magyaráz.
Internalizált, szétrobbanó vákuum,
mely képzavarosan áll és mégis fut.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.