… magába csavarodik ki a tér …
A lényegiségből nagy semmi lesz,
megszűnik a fekete és fehér
viszonya, homogén lesz a közeg,
magába csavaródik ki a tér.
Fejbelőtt árnyékok keringenek
a keserű zérómondat körül,
hallgatnak mind a régi istenek,
a Fődöntnök közönyfelhőben ül.
Beteges képkockák peregnek le
a szétbaszott ős-játéktér felett,
dumdumgolyó hatol a percekbe,
helytelenné lesznek helyes helyek.
Szaros-véragyvelős karmazsin vérfolyam
árjába fúl a részeg nem-lét domborzata.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.