... mintha végtelen volna az élet ...
Ahogy a tavasz nyárba folyik át,
érdekes események történnek,
józanná változik a zagyvaság,
mintha végtelen volna az élet…
Szólnak mind, akik már nincsenek itt,
a napsugár és a lombok nyelvén,
kábán a visszautat keresik,
pedig hogy nem létezik, tudják rég…
Test szerint akarnak keringeni
újra a nyár vérzuhatagában.
De a nyár maga, mi nem engedi,
hogy visszanézzenek e világba.
Az élők mulandó kacajai között
az elmúltak suttogása csak, mi örök.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.