kárhozat
angyali képmás,
málló vakolat, vállamon ezeréves baljós
akarat, dermedt mosolyod sem
vigasztal már, hervadó virágom váratlan
hadüzenetté vált, szamárfüles könyvek
deszkapadokban, felettünk fekete madár kereng,
suhogó szárnya legyezi az elmúlás romlandó
felfeslett, vörösl? húsát
"Lelkemet lelkednek ajánlom, még ma jöjj el!"
kárhozatom zsebemben, izzó szavak mellemen,
színes ablaküveg vérz? kezemben
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.