Bûntudat
-nagyapának
Még nem száradt meg
a hajad hajmosás után,
a tükörképeddel sem
vagy elégedett,
amikor valami
bejön az ablakon át,
megállít egy percre,
nem hiszel neki, így
most is késve érsz oda, persze,
a kapuban a férfi
a szomszéd ágyról,
nem nézne a szemedbe magától,
csak úgy félig odafordulva
mondja ki az ítéletet,
öt perce sem történhetett,
még épp ide értél volna …
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.