gazdaságos fénynél
folyatom a kéket
pedig csak a lényeg
fontosabb a létnél
félek
gazdaságos fénynél
folyatom a kéket
unom itt a vége
üresebb a széknél
élek
gazdaságos fénynél
elfogyott a kékem
én kereslek téged
szoríts ne tépj kétrét
mégse
gazdaságos fénynél
már bőven a vérem
folyatom ezt értsd meg
elfogyott a rímem
téged keres
régen