négyen vagyunk a lakásban
andrea, én és a két macska
vasárnap van
andrea alszik, a macskák is alszanak
egyedül én vagyok ébren ezért
kicsi a lakás
mi kitöltjük a teret
szétszórt pontokként létezünk benne
andrea a hálóban
mi többiek a nappaliban
az egyik a padlóra terített matracon
a másik a szekrény tetején alszik
én a kanapén ülve
jegyzem le mi történik körülöttem
vasárnap délután
öt után valamivel