Keresgélés
Eldobott ének kupaca
hever.
Nem tudni, hol.
Megfejtetlen jelek
és időben elveszett,
egykor tán ismert
nevek halma szalad
a felbomlott mikor
töredékéi közt.
Keresők serege
szanálja szerte
a furcsa, amorf, anyagtalan,
levetett személyiséghalmazokat,
értékeket keresve
ott, honnan a lényeg
rég dezertált,
s nincs más,
csak fekete,
magába fagyott, hűlt helye.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.