Ugyanezt a szavakkal,
félrefordított szenvedésed
a fekete tus szálkái közül...
üres hordókban a beszáradt festék
piciny bögrében a meghalt szavak,
hol az a pont, ahol visszabomlik
az ostobán kifeslő szenvedés,
veled vagy nélküled,
hogy mondható el ez a zivatar.