Ontológiátlanul
Ontológia próbált
születni agyamban,
de kurvára elvetélt.
Felcsaptam egy-két
úgymond bölcs könyvet,
de hamar rájöttem,
hogy filoszkodni is
emeletes vadmarhaság.
EMBER vagyok, cszezdmeg, ember,
csupa nagybetűvel,
ezért kapitális paradoxon,
hogy bármit is megtudjak
a nagyobb összefüggésekről.
Talán még 2 + 2 is
5, csak nekünk magyarázzák be,
hogy 4, mert így könnyebben
felfogjuk azzal a szék agyunkkal,
hogy miről is van szó…
Egyik üveget a másik
után csapra verve
néha betántorgok
az egyetemre,
és jót röhögök
egy-két úgymond
szakember
baszottul üres és semmitmondó,
de szofisztikáltnak látszó
szófosásán.
És ülök.
Totál ontológiátlanul.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.