:(
……
…nem lehet kigyógyulni belőled,
s hiába próbálom,
hogy ne tudjak felőled,
amit okoztál:
akkut fertőzés belsőleg.
-„Na meg gennyedzik a szíve”-
mondta a doktor mellesleg.
-„Már megint? Hát ez őrület…
Orvosság?”
–„Csak az évek,
de rásegít egy jó adag gyűlölet.
Menni fog?”
–„Hogyne, persze…”
és most már tényleg gyűlöllek,
mert hatottál rám,
mert miattad önmagam is feladtam
de mégis…
egyetlen mosolyod, szavad…
nincs az az utálat…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.