Algopyrin
Elbűvölő csodaszép-pöttöm hercegnő,
Nem tudsz mást, csak sírni és menstruálni,
Miután megcsókoltál, kacagva rám tapostál,
Mégse tudlak magamból kihányni.
De nem leszek mától a reneszánsz törpéd,
Így nem dobálhatsz többet csirkecombbal,
A kedvedért nem baszok többé kecskét,
Inkább széjjelverlek egy vasdoronggal.
Már nem ostorozhatod csalánnal szívem,
Mert nem küzdök tovább reménytelenül érted,
Nem adok többet magamból ajándékba,
Inkább szeretetből kettérúgom a térded.
S még mindig szeretlek te kényes ribanc,
Nem tudod milyen rossz démonokkal küzdve élni,
De majd ha felgyújtom anyádat, megtudod,
Hogy nem lehet előlem közönnyel kitérni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.