csak fél évem van
suttogtad reggel
két korty
kávé közt
próbáltalak
követni
nehezen
értettem meg
a születésnapodról
beszélsz
meghökkentett hogy
téged ennyire
foglalkoztat a halál
közben kiürült
kezemben a pohár
már nevettem
rájöttem
az impotenciától félsz