Szélnek a Szellõ
S miközben én felmosom a szobát,
a por szépen lassan visszaszáll..
Ha porrá leszek, visszaszállok rád Éde..
Ha Te por leszel, hát leszek én a szél!
Akkor repülhetsz - ígérem.
Az óra körbejár Éde,
s a por is visszaszáll az égbe.
Ne harcolj a széllel,
légy a szél - Te.
Most visz a szél, mert könnyű velem.
Én már nem harcolok - Ő elengedett.
Talán visszaszállok, Te észre sem veszed,
Egyszer jó lesz nekem, s jó lesz neked..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.