Szekrényes 1.0
A szekrényemben cincog valami állat.
Talán medve. Talán prérifarkas, szervál.
Nyár van. Telehordom hóval a kádat.
Ha jegesmedve, ennyit biztos elvár.
Még nem nyitom ki, nem nyitom a számat.
Csendre várok, figyelem: figyel már?
Kaparászik odabenn ez az állat.
Készülget szekrényemben a leltár.
Feldühödött. (Rúgtam az szekrénybe párat.)
Kezdek félni. Mi lehet, ami benn vár?
Betonba fojtom, építek rá gyárat.
Egy szekrénygyárat… rím ugye nem kell már?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.