elképzelsz egy ismeretlen völgyet hová
betört a hidegen futó láva.
a kitöréskor kihűlt vulkán hűvösen figyeli
pánikreakciódat. hiába
indulsz menteni, ami menthető. hiába
szeretett felebarátaid közül mindannyian
biztonságban várják a mentőosztagok érkezését
csak te maradtál utóvédnek.
dacolva az elemekkel
elállítod tolókocsid belső vérzését
és kigurulsz az éjszakába.
lemerült az elemes zseblámpa