Notesz
széttett lábbal ülni otthon
bugyi nélkül egy miniben
száguldozni a városban
mindenkit be az iwiwen
mekdóban megreggelizni
egy magazint kiolvasni
csak megvenni amit éppen
úgy alakul hajba masni
(m)orálisan ütőképni
játszani meri nem meri
szabályokat meg(s)érteni
nem felvenni ha a Feri
múltba csak ha menetrendi
vacsorázni melegszendó
retropartin Jaggert kérni
jégert tolni ájkent getnó
lelépni időben mindig
nem várni rá hogy még lesz-e
idegennek nem lenyelni
filmen többé véletlen se
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.