Metafora a szerelemhez
Cigarettás doboz.
Kósza szálak.
Csikkek a hamuszín homályban.
Zsebedben nyugodtan a doboz.
Az ott mind én vagyok.
Kirángatsz. Visszadugsz.
Függés a világ.
Elszorított markok a zsebekben.
Odanyúlsz. Visszateszed. Elfelejted.
Izzadt kezek a kátrányos levegőben.
Fojtogatás mindenütt.
Fojtogatás a fülledt torkokban,
Fojtogatás a légcsövekben.
Fojtogatás a megszűrt lelkekben.
Mind én vagyok.
Szürke doboz.
Benne kósza szálak.
Eldobod. Eldobsz.
Körülnézel. Mögötted semmi.
Én vagyok.
Füst a falakban.
Füst az elfogyott zajban.
Magányos dohányzó asztal.
Nem kapunk levegőt.
Te is megfulladsz.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.