Nincs
Barátnője bátyjának képeit használja a pillanatért közben
A barátnőjére gondol hirtelen arra hogy a bátyja megeshet
Vajon gondol-e a barátnőjére vajon miközben csinálja de
Ne essen soha végül is véletlenül hasonlítanak a lemezek női a lányra vagy
Egymásra egyébként nem gondol a halálra soha nem sem szánt szándékkal
Sem máshogy mert akkor a gondolatai ellepnék agyát mint bogarak az álmos
Földet és drogokat használ jóideje mert a búcsúzáshoz örökké gyáva volt
Namármost ott tartottam a belegondolásnál jobban nem izgatja magát rajta
Nem érdemes az életre és ha tanulnia kellene valamit belőle elálmosodik
Többnyire miközben az éjszakától a szemhéja lustán kigyullad
Aminek gyökere van az halhatatlan
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.