a jó vers rést üt
a dobogó szöveten
belecsepegtet valami
sárgás folyadékot
felpumpálja az artériát
ne nézz oda ha nem
bírod az orvosilag
indokolt látványt
talán sikerül
megtenni a
második lépést
az elsőnél
remegtem
a harmadik
te voltál
bekapcsolom
a defibrillátort
üss szíven
vagy énem
csak egy
búgó vonal
marad