kérdezd meg
Kérdezd meg akkor amikor nem vagy itt hogy
boldog vagyok e kérdezd meg mikor te nem
vagy itt hogy bol dog vagy e csak kérdezd
mikor nem vagy i tt hogy érzem e vajon a
vattacukor szagát hogy érzem e a hátfájást
lábfájást fejfájást érzem e a tüdőd szívem
sötétben a felhő met a magányt hogy hogy
érzem e magam at én amikor itt vagy ami
kor nem vagy itt kérdezd meg azt hogy ak
kor amikor nem vagy akkor boldog vagyok
e mikor nem vagy kérdezd meg tőlem kérdezd
vagy e amikor nem vagyok boldog kér kér
dezd meg magad tól érzed e a vattacukrot mi
kor kérded akkor amikor a felhőt éppen nem
színezi át semm ilyen Nap csak a lyukas sötét
még a sötétben is boldog vagyok e amikor itt vagy
vagy amikor nem kérdezd meg mikor nem vagy
egyáltalán mikor azonban nincsenek elválasztójelek
egyáltalán minek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.