Lassan kezdesz eltűnni bennem.
Egy kép, ha elég sokáig nézzük,
egy ideig még szemünk előtt lebeg,
akkor is, ha már másfelé nézünk.
Ideiglenes helyre kerültél, ahonnan ki
csak egy út vezet.
Hamarosan meglátod a csillagokat, és
megérzed az űr hidegét.
Megérte? Gondolom.