Mondom Mondod
Mondom: kiállok az alkonyatba
és romanti- kuss leszek.
Mondom neked, de te csak a tv hangyáit bámulod,
meg a bárgyú reklámokat.
Pedig,hogy követelted tőlem
a "térdenálló gesztusokat".
Virág- és bók- özönöket
Köszönet, hogy most strapálom magam?
Hogy égi elemeket hívok segítségül?
Azt mondod jöjjek már be az erkélyről,
mert megint megfázom (olyan "nyám-nyila" vagyok)
és neked kell majd elugornod
az aktuális nátha és influenza elleni
készítményekért a gyógyszerbe. (vagy a benzinkúthoz)
Azt mondod, már te is fázol, hát
csukjam be a rohadt erkélyajtót,
üljek a fenekemre, és lessem a műsort.
(Persze ez önmagában egy műsor)
Isten veled érzelmes pátosz.
Szerelmetes trubadúrlíra.
Ömlengő gótika.
Maradj kinn szépen.
Ide- bent- nincs- helyed.
Majd meglátogatlak néha.
Vagy soha.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.