kézmosás
úgy mosok kezet, mint a nagyapám
jól megdörzsölöm a szappant
hogy a tisztaságot adó buborékok
kitüremkednek az ujjaim közül
csak az ő érdes tenyere más volt
mint az enyém. egyébként is, neki
ősz szőrszálak borították kézfejét
a csuklómozdulataim is az övé
erősen beszappanozzuk kezünk
egész felületét. körkörösen, körbe-
körbe. nagyapám és én, az alapos-
ság hívei vagyunk. külön kitér az
ujjak közére is. bő vízzel lemossuk
törülközővel minden nedvességet
felitatunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.