Legenda
Késve érkezett. Mint aki hirtelen sokat fogyott, és túl tágas
lett neki a világ. Tágas, de mégis szűk. Forog, csak forog
a nagy kerék tovább. Karma és anti-karma kergeti egymást,
de utol soha nem éri egyik a másikát.
Csak önmagát veheti le a kerékről, aki belátja, jó oka van
rá.
Mindig késve érkezik, pedig a csillagok járásához
igazítja lépteit, akkor is, ha a Tejúton jár vagy pedig
itt lenn, a földön.
Veszélyes mágiát játszik vele az élet.
De vigyáznak rá, akik szeretik, és aggódnak érte,
a földi és égi istenek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Árgus, 2006/6