Puskaporos szonett
Drágám, rajtam nem fog az érzelem --
legalábbis nem fog ki rajtam.
Ilyennel magamat nem mérgezem.
Sajnálom, nem visz rá a hajlam.
Nálam nem szól be holmi érzés,
és pláne nem játszik a lélek.
Nekem, akár a havivérzés,
derogálna a lelki élet.
Én száraz vagyok, mint a puskapor.
Az affér semmire nem kötelez.
Az értelmem előtted meghajol,
de a szívem az egy másik lemez.
Módjával imádlak, ez tiszta sor.
És ments meg attól, hogy te is szeretsz!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.