Ugyanazt a rögöt rúgom
ugyanazt a szálat tapossa talpam
lépem ugyanazt, mint volt tegnapi léptem
a szem is egy, mi folyik ki zsákból
a lánc, mi akarva nem szakad, ugyanaz
a gondolat, mi tart nyers erővel
mi egy velem, egy, egy és ugyanaz
egy-velem-szeletje almának