Beszéltem avval az emberrel
aki a világ végéről dadog
kötöttem hajába egy bogot, és megígértem
ha kell, majd utána futok - -
persze nem felejtettelek téged sem
ezüst szavakkal megemlíteni
agyag fülébe negédesen súgtam neved
és kérte, hogy ne hagyjalak itt.