egy halvány isten lengeti a kezét
hogy sáros lesz ma a hajnal
és a félig elhitt hegedűhangok alatt
megszülető rendetlenségben
az ágakat hívom magamhoz
hogy lomb - - nem láttad a nyarat?
merre bújt?
kérdezte egyszer
elhappolt szerelmek erre arra táncolnak
waltzert
egy két há' egy két há'
alblakrajzban halovány istenek
pengetik - -