nemvers
(megint)
nem értem én se
de olyan idegbeteg vagyok valamitől
nem akarok foglalkozni vele
az élelmiszerboltbol hazafele a
labirintusnak azon a száján jöttemki
amelyik a tündébe torkollik bele
bevágtam egy feles metaxát*** és
most zizin nézek ki a fejemből
a k.eszközökön végig ezt
a szientologus drog brossurát bujom
egésznap
teljesen beleszerettem
elsőre az egyik kedvencem az az
hogy a füszivó egy idő után
nem tép be tőle és
ezért
keményebb hez nyúl
van linkje is, de
nemtok eljutni a kabátzsebemig
mert nem akarom leverni
a sziámit az ölemböl
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.