Recepció
Peer Szőranyját olvasom
egy fakó darab nő mellett -
az első kerekasztal rovarjai
vagyunk világoskék fotelekben
az információs pulthoz legközelebb.
A recepciós recitativója tiszta a hely-
zet magaslatán. Bennfentes, mert kinn
nem fontos - „a gép csak a van-nál ha-
zudhat, a nincs az biztos.”Mater semper
certa est - jut eszembe. Tudja a receptköny-
veket honnan, és ismeri a recepciót. Kedvem
volna leportásozni ezt az esztéká-keretes
esztétát. -Épp a Féltékenységnél tart-ok.
Ám alighogy megindul felé, meg-
javul a makrancos fénymásoló. (!)
Még mondják, csodák nincsenek -
pater numquam, a nincs az biztos.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.