Kérdõjel
Adjon az Isten erőt!
Adjon erőt, hogy elviseljem
a kételkedés gyötrő kínjait.
Mert ami van, az sincs igazán:
a kérdőjel maga a Sátán.
?
Lenyűgöző emberi alkotás.
Formája mindennél kecsesebb:
kívánom, mint a szaporodást,
de kéjenc mocskossága visszataszít.
?
Itt forog a fejemben, meghallom
a legnagyobb hangzavarban is
halk sikoltását. Álnok kígyó!
?
Minden felkiáltójelben ott rejlesz,
s minden kijelentést eltörölsz.
?
Hát miért vagy te? Vagy nem is létezel.
?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.