Lehetõ- ség
Azután elmentem. ( moziba)
Miután itthon a földig folytam az unalomban.
Fuldokoltam: úszni tanuló kisgyerek.
Lehetőség szerint meg kell
( vagy nem árt)
megtanulni kimászni.
Pesszimista lévén- hol találnék legalább
egy szalmaszálat.
Szívó- szálat inkább.
Van utca, van kocsma
(ma már inkább cafe)
Vannak multi- kulti- plexumok,
van kihalt lakótelep.
Lehető- ség szempontjából kb. azonos.
És én kénytelen vagyok választani,
mikor eljön a pont,
mikor mehetnékem van.
(XXI. századi anti- zarándok)
Mikor lehető- vé válnék
tetszhalott állagomból.
Döntéseim kérdőjelezhetőek,
ahogy létezésem is.
Bár lehet: azután, már pontot kéne tenni.
Valami fura kétéltű módjára
próbálom becserkészni élet- teremet.
S egyre kevésbé hasonlítok magamra.
Vagy valakire.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.