Mikor halkan szól a dal...
MIKOR HALKAN SZÓL A DAL…
Mikor halkan szól a dal az éjben,
Mikor bíznunk kell még a Reményben,
Mikor kérdésekre nincsen válasz,
Mikor akár térden állva járhatsz
Akkor sem hallod a saját hangod,
Akkor zúgathatod a harangod,
Verheted a lármafát erősen,
Ordíthatod igazadat bőszen,
Senki Téged válaszra sem méltat,
Kakas csak halkan kukorékolhat
Mert kétségeid feldübörögnek,
Rejtett fájdalmid felszínre törnek.
Mikor halkan szól a dal az éjben,
Utoljára bízzunk a Reményben.
Érkezzen a kérdésekre válasz,
A mannára már hiába várhatsz
Akkor, ha magadon nem segítesz,
Segítséget Istentől sem kérhetsz!
Mikor halkan szól a dal az éjben,
Kéz a kézben ballagjunk Békében.
Zirc, 2007. 01. 05
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.